Kampanjan säännöt

Anna lapselle mahdollisuus 2.10.–15.10.

Anna lapselle mahdollisuus -kampanjan aikana voit lahjoittaa lastenvaatteesi, -asusteesi tai lasten urheiluvälineet Hope ry:lle. Tarkemman listan toivotuista tuotteista löydät alta. Toimitamme ne vähävaraisille tai kriisin kokeneille perheille. Toimitus on ilmainen.

Perheet ovat toimittaneet etukäteen listan tuotteista, joita he eniten tarvitsevat. Tässä toivelista:

Keräyksen tavoitteena on kerätä vähintään 5000 tuotetta niitä tarvitseville perheille ja sitä kautta tukea lasten harrastamista. Keräyksen järjestävät yhdessä Hope ry:n kanssa Oy Matkahuolto Ab, Zadaa (Digital Fabric Oy) ja Videolle Productions Oy.

Kaikki lahjoitukseen lähetettävät tuotteet käydään läpi ennen tuotteiden hyväksyntää. Keräyksen järjestäjillä on oikeus evätä lahjoitus, mikäli tuote ei vastaa sille asetettuja vaatimuksia. Tuote voidaan evätä, jos se näyttää huonokuntoiselta, se on liian iso tai siitä otetuista kuvista ei saa selvää.

Paketin kokorajoitukset:

Kampanjaan voit lahjoittaa tuotteita 2.10.–15.10 välisenä aikana. Mikäli kampanjan tavoite (5000 lahjoitettua tuotetta) täyttyy ennen kampanja-ajan päättymistä, pidätämme oikeuden pysäyttää lahjoitukset varastotilanteesta riippuen.