Anna lapselle mahdollisuus

Tiesitkö, että Suomessa on yli 100 000 vähävaraista lapsiperhettä?

Tämän kampanjan tarkoituksena on kerätä vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille vaatteita, asusteita ja urheiluvälineitä, jotta yhä useampi lapsi ja nuori pääsee harrastamaan. Kampanjan tavoitteena on kerätä yli 5000 lahjoitusta.

Miten voin lahjoittaa?

Kampanjaan osallistuminen on helppoa! Ota kuva lahjoitettavasta tuotteesta Zadaa-sovelluksella ja paina Lahjoita. Saat ohjeet tuotteen pakkaamista ja toimittamista varten. Matkahuolto mahdollistaa ilmaiset toimitukset yli 2500 toimipisteen verkostonsa avulla ja Hope ry varmistaa, että lahjoitukset toimitetaan perille apua tarvitseville perheille.

Minne lahjoitukset menevät?

Kaikki saadut lahjoitukset toimitetaan Hope ry:n avulla apua tarvitseville vähävaraisille ja kriisin kokeneille lapsiperheille. Hope ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 20 paikkakunnalla Suomessa. Järjestön tavoitteena on edistää lasten tasa-arvoisia mahdollisuuksia hyvään arkeen. Järjestö kerää tavara- ja vaatelahjoituksia vähävaraisille perheille ja tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Millaisia lahjoituksia otetaan vastaan?

Perheet ovat toimittaneet etukäteen toivelistan tuotteista, joita he erityisesti tarvitsevat:

Milloin voin lahjoittaa?

Anna lapselle mahdollisuus -kampanjaan voi osallistua 2.-15.10.2017 välisenä aikana.

Tutustu kampanjan sääntöihin.

Kampanja on toteutettu yhdessä Hope ry:n, Matkahuollon, Zadaan ja Videolle -videotoimiston voimin.

Kampanjan järjestävät tahot: